top of page
vinogvilt_logo.png

Tidligere arrangementer

Våren 2013

I april 2013 arrangerte vi vår første Women and Wine smaking, for bokstavelig talt smekkfulle hus på Tjuvholmen Sjømagasin. Det var trangt, men resultatet var en veldig blid og summende gruppe med 200 damer som kombinerte vinsmaking med en hyggelig jentekveld i byen. Temaet denne første gangen var kvinnelige vinmakere.

 

Høsten 2013

Første runde var en knallsuksess og vi fikk mot til å også holde en høstvariant av Women and Wine. Kloke av skade fant vi et større og bedre egnet lokale i ærverdige Oslo Militære Samfund. Temaet var "hunks behind the table" - vi hadde fått opp mannlige vinmakere til å presentere vinene sine, noe som tydeligvis falt i god jord hos damene. Tyngden denne høstkvelden lå på dype, seriøse, røde peisviner og vi hadde et eget Veneto bord med masse deilig Ripasso og Amarone. Denne gangen hadde vi også invitert produsenter av spennende lakris, sjokolade, olivenolje og spekemat. Dette var også første kvelden vi kunne tilby seminarer, og vi kjørte fire ulike varianter; Riesling fra Rheingau, Veneto, Dopff & Irion - viner fra Alsace og ikke minst Bill Hardy og Australia. Kvelden var nok en suksess, og de som var med for annen gang var godt fornøyde med flyttingen til de flotte lokalene vi nå befant oss i. 

 

Våren 2014

Våren kom på ny og vi spurte oss selv hvordan vi skulle fornye oss denne gangen. Svaret var enkelt - vi måtte satse på rosé! Med eget rosérom og foredragene "Pink Passion" samt en "Reise i boblenes verden" med kokk og sommelier Christer Berens fikk vi nok en gang trengsel i dørene og en haug med fornøyde og kaklende damer.

 

Høsten 2014

Ifjor høst var det størrelsen det kom an på, da vi disket opp med magnumrom og foredraget "Hemmeligheten bak magnumflasken". Mange fikk nok øynene opp for store størrelser denne kvelden. Christer Berens tok oss med på en reise i Vinens verden. Champagnerommet var også svært populært denne kvelden, det var mange godbiter å smake på. Det ble servert nydelig spekeskinke fra vår sponsor Nortura, og det var igjen mulig å kjøpe med seg himmelsk lakris, vinvennlig sjokolade og nydelig olivenolje. Denne kvelden var det også norgespremiere på Skinny B, en frisk cocktail med bare 25 kalorier! 

 

Ta en titt på videoen, eller bla gjennom kataloger fra tidligere arrangementer.

bottom of page